edin.bg»Рецепти»Основни Ястия»Класическа мешана скара

Класическа мешана скара

Класическа мешана скара
Снимка: Lenka
1 / 2
19/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции10
"За всекиго по нещо - бекон, наденички, пържолки. Голяма вкусотия"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе месото за кюфтенца още от предния ден. Смелете и го покрийте на хладно място.

На следващия ден омесете каймата с кимион, черен пипер, наситнен лук, чубрица и сол.

Овкусете патешкото месо и пържолите с подправки или марината по избор (в случая са мариновани с черен пипер, чесън, олио, лук, соев сос и оцет).

Оставете да престоят поне 3-4 часа. Нанижете месото на шишчета, а от каймата оформете кюфтета.

Загрейте много добре скарата и изпечете всичко - наденички, пържоли, шишчета и кюфтета. Между тях сложете и ленти бекон за още по-добър вкус.

Класическата мешана скара е готова.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: