edin.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шишчета»Свински шишчета за ценители

Свински шишчета за ценители

ЗорицаЗорица
Новак
67
4k
7
Свински шишчета за ценители
Снимка: Зорица
1 / 3
13/09/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
"Ние сме сред най-големите ценители ма тези свински шишчета"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, подсушете и нарежете на дребно свинския джолан. Сложете го в подходящ съд и полейте с маринатата от киселите краставички. Оставете за през нощта.

Поръсете след това месото с малко олио, черен пипер и сол. Разбъркайте и оставете за половин час.

Пригответе си дървени шишчета, намокрете ги. Нарежете и почистете чушките и лука.

Подгответе свинските шишчета, редувайки месо, зелена, червена чушка и лук.

Намажете скарата със сланина, щом загрее. Изпечете готовите шишчета от всяка страна.

Намажете ги с маринатата от месото.

Свинските шишчета за ценители са страхотни!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: