Edin.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Панирани котлети от треска

Панирани котлети от треска

Панирани котлети от треска
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Само едни картофки и една биричка липсват на тези панирани котлети от треска"

Необходими продукти

  • риба треска - 500 - 800 г
  • царевично брашно - 2 к.ч.
  • лимони - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибата и я почистете, след което я нарежете на парчета за пържене.

Овкусете треската със сол и пипер и оставете в хладилник за около час.

Сипете в чиния царевичното брашно и оваляйте хубаво рибата.

Загрейте олио в тиган и изпържете рибата до приятен златист загар.

Сервирайте топла с резени лимон.

Панираните котлети от треска са готови.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: