Начин на приготвяне
Измийте пилешкото месо и го нарежете на пържоли с остър нож. Посолете и поръсете с черен пипер от двете страни.
В тиган разтопете кравето масло и запечатайте пържолите. Извадете и поставете в тавичка за печене. В същия тиган налейте бялото вино.
Изчакайте 5 минути и добавете сметаната и малко сол. Щом заври, изключете и сложете соса при пържолите.
Нарежете топеното сирене, сложете кашкавала и разбъркайте. Поставете в предварително загрята фурна на 200 градуса и печете до готовност.
Преди сервиране, поръсете запеканката с пресен магданоз.
Пилешките филенца със сметана и топено сирене са готови.
Коментари
2 триъгълника ли или 2 опаковки. Колко грама трябва да е?