Начин на приготвяне
Измийте картофите, сложете ги да се сварят и след като поизстинат, ги обелете и ги нарежете на кубчета.
Остържете морковите, нарежете ги на колелца, бланширайте ги за 5 мин. в кипяща вода и ги отцедете в гевгир.
Загрейте зехтина в голям тиган, изпържете до златисто нарязаното свинско, извадете го и в същата мазнина изпържете поотделно картофените кубчета, кръгчетата праз, морковените колелца, полукръгчетата кромид и четвъртинките гъби.
Разбъркайте всички зеленчуци, сложете ги в гювеч, добавете месото, поръсете с черен пипер и сол, сипете нарязания на малки кубчета кашкавал.
Похлупете и поставете в студена фурна. Печете докато кашкавалът се разтопи, след което го наръсете със ситно нарязан копър и и го поднесете.