Чорба от сирене и праз

01/04/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се нарязва на парчета и се сварява в подсолена вода. Прибавя се леко препеченото брашно, размито в студена вода.

След като чорбата поври няколко минути, се добавят сиренето, натрошено на едри парченца, и олиото.

След 10 минути се сваля от огъня и се прави застройка с яйцата и киселото мляко.

Поднасяме готовата сиренява супа със ситно нарязан магданоз и черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар