Начин на приготвяне
Сосът се приготвя по следния начин: В сгорещеното олио в продължение на 5 минути се запържват туршията и джинджифилът. Нишестето се смесва със захарта, добавят се оцетът, доматеният сос и конякът.
Сместа се бърка до получаване на каша, която се излива върху шарената туршия. Оставя се да ври, докато сосът се сгъсти. По желание могат да се добавят парченца чушка, моркови или ананас.
Рибата се нарязва на парчета.
Олиото силно се сгорещява. Разбива се яйцето, парчетата се потапят първо в него, а след това и в брашното.
Пържат се в продължение на 5 минути в мазнината. След това огънят се намалява. Отгоре се излива готовият сладко–кисел сос и при леко бъркане се задушава още 2 минути.