Edin.bg»Избрани Колекции»Пиле по китайски със сладко кисел сос


Добавяме пилешкото месо, меда, соевия сос и виното.
Пържим пилето по китайски до готовност на месото....

Отгоре се излива готовият сладко–кисел сос и при леко бъркане се задушава още 2 минути....

Преди да свалите пилето по китайски от котлона, добавете брашното. Оставете да се сгъсти сосът....

Свинското със сос е готово!
Поднесете свинското месо в сладко-кисел сос с гарнитура по избор....

Залейте салатата, украсете я с маслини (по желание) и я поднесете....

Напълнете с готовата плънка измитото и подсушено пиле, което сте натрили отвън и отвътре със сол....

Сваляме соса от котлона и застройваме с разбитите жълтъци. Този сос е подходящ за всякакви печени или варени меса от птици....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: