Чорба от праз

25/01/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистения и нарязан на ситно праз задушаваме в мазнината.

След това заливаме с 5 чаени чаши гореща вода и варим до омекваме. В зелевия сок размиваме брашното и го изсипваме при праза, като непрекъснато бъркаме.

Посоляваме на вкус и доваряваме.

Поръсваме със ситно нарязан джоджен и сваляме от чорбата с праз огъня.

Поръсваме чорбата с черен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар