Яхния от бакла

10/02/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо79
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Баклата се почиства, измива се, посолява се, претрива се с ръце, изплаква се с вода и се вари в малко количество вода и щипка сол.

Отцежда се и се залива със запържената в маслото галета или само със стопено масло.

Наръсва се яхнията с нарязан копър и се поднася с варен ориз за всяка порция и със зелена салата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар