Супа от пресни печурки

MarianaMariana
Новак
688
6
15/08/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, нарежете ги на дребно и запържете в маслото, заедно със ситно нарязаната глава лук.

Когато омекнат и лукът се запържи до златисто, добавете брашното и запържете и него за кратко.

Получената запръжка разредете с 6-7 ч.ч. гореща вода. Оставете супата да се вари на тих огън около 30 минути.

Посолете на вкус, свалете от огъня и застройте с яйцата, разбити с киселото мляко.

Поръсете с магданоз преди да поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар