Сос от хрян за печено месо

MarianaMariana
Новак
688
6
24/07/2018
"Това не е просто сос за печено месо, а истински кулинарен комплимент "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • хрян - 1 - 2 корена
  • хляб - 1 филия сух
  • захар - 1 ч.л.
  • оцет - 2 - 3 с.л - сол
  • бульон - 100 - 130 мл зеленчуков
  • ябълки - 1 по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете корените от хрян на дребно ренде. Смесете го с филията хляб, предварително накисната и добре отцедена.

Добавете захарта, оцета и малко по малко горещ бульон, като разбивате непрекъснато.

Количеството на бульона трябва да е такова, че да се получи средно гъст сос.

По желание към соса от хрян може да добавите и ситно настъргана ябълка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар