Класическо реване с прясно мляко и ванилия

MarianaMariana
Новак
688
6
29/06/2018
"При изборът на десерт винаги може да се доверите на класическото реване с прясно мляко и ванилия, няма да ви подведе "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо112
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с тел, до получаването на богата пяна. Добавете една по една 3 лъжици захар.

Бийте енергично с телта, докато получите пухкава смес. Добавете брашното отново лъжица по лъжица.

Получената смес сложете в подходяща намазнена тавичка и печете до суха клечка в умерена фурна.

Оставете реването да се охлади, нарежете го на квадрати.

Смесете млякото със захарта, кипнете и овкусете с ванилия. Залейте изстиналото реване с горещото мляко и оставете сладкиша за няколко часа, докато поеме всичко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар