Edin.bg»Избрани Колекции»Цяло Агне в Трап
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цяло Агне в Трап

Цяло Агне в Трап

Разгледай всички 24 авторски предложения за цяло агне в трап в Edin.bg.
Цяло агне с билки на фурнаЦяло агне с билки на фурнаПоднасяме докато е още топло - цяло или на порции. Цялото агне с билки на фурна е готово....
Пълнено агне на пещПълнено агне на пещ
Пълненото агне на пещ събира цялото семейство около трапезата....
Цяло печено пиле с гъбиЦяло печено пиле с гъби
Най-напред почистете добре цялото пиле и го сложете в подходяща тава. Посолете. В купа смесете червения пипер, зехтина, соевия сос и пестото. Намажете...
Пълнено агне с ориз и дреболииПълнено агне с ориз и дреболии
Пълненото агне с ориз и дреболии е готово....
Цяло пиле със зеленчуци в гювечЦяло пиле със зеленчуци в гювеч
Почистете добре пилето. В малка купичка направете марината за пилешко месо от половината количество олио, червен пипер, черен пипер, кимион, сол...
Цяло печено пиле със сос ТериякиЦяло печено пиле със сос Терияки
Почистеното и измито цяло пиленце осоляваме хубаво и овкусяваме с останалите подправки....
Цяло печено пиле с масълце на фурнаЦяло печено пиле с масълце на фурна
Измийте цялото пиле, подсушете и го разрежете през средата на гръдната кост. Сложете го в обикновена или керамична тава с хартия за печене. Леко...
Цяло печено пиле на фурна с бираЦяло печено пиле на фурна с бира
Измийте много добре пилето и го подсушете. Натъркайте го отвън и отвътре със сол и бял пипер. Отгоре го намажете с червен пипер и го сложете в...
Цяло пълнено пиле в гювеч по манастирскиЦяло пълнено пиле в гювеч по манастирски
Почистете лука и чесъна, нарежете ги на едро и ги запържете в тиган с малко мазнина. Добавете нарязаните на ситно моркови и гъби и сипете ориза...
Печено цяло парче месо на фурна по провансалскиПечено цяло парче месо на фурна по провансалски
Печеното цяло парче месо на фурна по провансалски е готово....
Ориз на фурна с цяло пиле и свинскоОриз на фурна с цяло пиле и свинско
Оризът на фурна с цяло пиле и свинско е много вкусен....
Крехко агнешко с джоджен и мащеркаКрехко агнешко с джоджен и мащерка
Най-крехко е агнешкото месо, получено от агне, тежащо между 28 и 32 кг живо тегло. Направете си на порции месото....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: