Edin.bg»Избрани Колекции»Туршия със Камби и Карфиол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия със Камби и Карфиол

Туршия със Камби и Карфиол

Открий всички 12 избрани предложения за туршия със камби и карфиол в Edin.bg.
Камби, моркови и карфиол туршияКамби, моркови и карфиол туршияСъхранявайте туршията на прохладно място. Камбите, моркови и карфиол туршия са много вкусни!...
Карфиол с моркови туршияКарфиол с моркови туршия
След това приберете туршията с карфиол. Може да сервирате карфиола с моркови туршия като допълнение към вашата вечеря....
Туршия камби с чесънТуршия камби с чесън
Туршията камби с чесън е готова....
Шарена туршия с гулия, карфиол и морковиШарена туршия с гулия, карфиол и моркови
Шарената туршия с гулия, карфиол и моркови може да поднесе като вкусно мезе за ракия, салата или гарнитура за основно ястие....
Любимата карфиол туршияЛюбимата карфиол туршия
След 3-4 седмици туршията без аспирин е готова за консумация. Любимата карфиол туршия е чудна!...
Есенна салата с карфиол, камби и маслиниЕсенна салата с карфиол, камби и маслини
Украсете зеленчуковата салата с нарязаната камба и маслинките. Есенната салата с карфиол, камби и маслини е готова....
Карфиол с бирена панировкаКарфиол с бирена панировка
Отцедете карфиола. Сипете олио в тиган, панирайте карфиола, потапяйки в сместа и пържейки до готовност....
Карфиол с доматен сосКарфиол с доматен сос
Измитото, почистено и накъсано на клончета цветно зеле (карфиол) се вари в подсолена вода, докато омекне (може да се вари на цели глави и след това...
Карфиол на параКарфиол на пара
Сварете на пара карфиола за 15 мин., поставете го в плато и го поръсете с настъргана гауда Подправете с лимоновия сок, магданоза, кимиона, солта...
Карфиол с кашкавал на фурнаКарфиол с кашкавал на фурна
Поднесете карфиола с кашкавал на фурна като гарнитура към любимо ястие....
Варен карфиол с млечен сосВарен карфиол с млечен сос
Отцеденият карфиол се залива със соса и се поднася....
Мезе от карфиол с маслоМезе от карфиол с масло
Карфиолът се почиства и измива, накъсва се на клончета и се сварява в подсолена вода (да не се превари)....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: