Edin.bg»Избрани Колекции»Туршия с Карфиол без Аспирин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Туршия с Карфиол без Аспирин

Туршия с Карфиол без Аспирин

Прегледай всички 12 авторски предложения за туршия с карфиол без аспирин в Edin.bg.
Любимата карфиол туршияЛюбимата карфиол туршияСлед 3-4 седмици туршията без аспирин е готова за консумация. Любимата карфиол туршия е чудна!...
Сурова туршия в трилитров буркан с аспиринСурова туршия в трилитров буркан с аспирин
2
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни рецепти за туршия с карфиол, хрупкава царска туршия или нашата туршия в бидон....
Карфиол с моркови туршияКарфиол с моркови туршия
След това приберете туршията с карфиол. Може да сервирате карфиола с моркови туршия като допълнение към вашата вечеря....
Камби, моркови и карфиол туршияКамби, моркови и карфиол туршия
Съхранявайте туршията на прохладно място. Камбите, моркови и карфиол туршия са много вкусни!...
Шарена туршия с гулия, карфиол и морковиШарена туршия с гулия, карфиол и моркови
Шарената туршия с гулия, карфиол и моркови може да поднесе като вкусно мезе за ракия, салата или гарнитура за основно ястие....
Кисели краставички с аспиринКисели краставички с аспирин
1
Киселите краставички с аспирин са много вкусни....
Печени чушки в буркани с аспиринПечени чушки в буркани с аспирин
4
Във всеки буркан се слага по един аспирин, счукан на дъното....
Карфиол - защо е толкова полезен?Карфиол - защо е толкова полезен?
Хранителни факти за карфиола Една порция карфиол се равнява на 1 чаша или около 100 грама нарязан карфиол....
Кълцана туршияКълцана туршия
Със зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....
Странджанска зелева туршияСтранджанска зелева туршия
Странджанската зелева туршия е готова за зимата....
Люта македонска туршияЛюта македонска туршия
Обелените домати пасираме, измитите краставички настъргваме. При непрекъснато бъркане сгъстяваме на огъня доматения сос и прибавяме към него настърганите...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: