Edin.bg»Избрани Колекции»Печена Пълнена Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печена Пълнена Патица

Печена Пълнена Патица

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно печена пълнена патица в Edin.bg.
Цяла печена патица с грахЦяла печена патица с грахПоръсете с още сол и печете до готовност. Цялата печена патица с грах е много вкусна!...
Вкусна пълнена патицаВкусна пълнена патица
Вкусната пълнена патица е готова....
Пълнена патица (ретро рецепта)Пълнена патица (ретро рецепта)
Зарейте още олио и запържете в дълбока тенджера патицата от всички страни....
Патица с лукПатица с лук
Когато поомекнат, слагаме брашното и захарта и изсипваме при патицата....
Млада патица печенаМлада патица печена
Слагаме патицата в подходяща тава, намазваме я обилно с масло и я печем в загрята на 180 градуса фурна за около 70 минути....
Пълнена печена гъскаПълнена печена гъска
Пече се 30 минути в загрята на 200 градуса фурна, след което се допича на 180 градуса....
Патица с ориз на фурнаПатица с ориз на фурна
Поставяме патицата в тавичка и пълним със зелевата плънка. Завиваме с фолио и печем пълнената патица на 150°C за около 2 часа....
Задушена патица с ябълково пюреЗадушена патица с ябълково пюре
Почистваме добре патицата, измиваме я и я оставяме да престои поне 2-3 дни на студено....
Задушена дива патица с бяло виноЗадушена дива патица с бяло вино
Когато патицата е готова, изваждаме я, а в маслото запържваме брашното....
Пълнена пъстърваПълнена пъстърва
Пъстървата се измива, посолява се, поръсва се с черен пипер и се напръсква с лимонов сок. Морковът се обелва и се нарязва на малки парченца. Смесва...
Пълнена сьомга по италианскиПълнена сьомга по италиански
Преди да сервирате готовата печена риба, я полейте с разбитата сметана и я върнете за няколко минути във вече изключената фурна....
Мисирка пълнена с оризМисирка пълнена с ориз
Слагаме в подходяща тавичка, поливаме обилно с разтопено масло и печем в умерено загрята фурна до готовност, като е добре в тавата да доливаме по...

Рейтинг

3
Общо гласували: 6
50
42
32
22
10
Дай твоята оценка: