Edin.bg»Избрани Колекции»Паниран Кашкавал без Разтичане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран Кашкавал без Разтичане

Паниран Кашкавал без Разтичане

Разгледай всички 12 подбрани съвети за паниран кашкавал без разтичане в Edin.bg.
Паниран кашкавал класическа рецептаПаниран кашкавал класическа рецептаПържете панирания кашкавал в тиган със сгорещена мазнина и го вадете върху кухненска хартия, която да попие излишната мазнина....
Паниран кашкавал с картофена гарнитураПаниран кашкавал с картофена гарнитура
Панирайте кашкавала с гореща мазнина. Поднесете панирания кашкавал с картофена гарнитура....
Паниран кашкавал с яйца, брашно и галетаПаниран кашкавал с яйца, брашно и галета
Изпържете панирания кашкавал до хубав златист цвят. Отцедете върху кухненска хартия и сервирайте с мармалад по ваш вкус....
Паниран паламуд без яйцаПаниран паламуд без яйца
Панираният паламуд без яйца е много вкусен....
Паниран хек без яйцаПаниран хек без яйца
Паниран хек без яйца си подхожда перфектно с всякакви картофени салати....
Паниран толстолоб без яйцаПаниран толстолоб без яйца
Панираният толстолоб без яйца е много вкусен....
Паниран качамак със сиренеПаниран качамак със сирене
Кипваме водата в тенджера и вътре изсипваме брашното за качамака, като бъркаме енергично. Разбъркването продължава, докато сместа започне да се...
Паниран хайвер с бираПаниран хайвер с бира
Опитайте и вие този паниран хайвер с бира....
Паниран шаран с картофена салатаПаниран шаран с картофена салата
Овкусете със сол и пипер почистения и нарязан на парчета шаран. Оставете парчетата риба да се престоят така 15-20 минути. След това ги прехвърлете...
Телешки мозък, паниран с галетаТелешки мозък, паниран с галета
В тиган с масло изпържете панирания мозък. В плато подредете листа от маруля и върху тях сложете изпържения телешки мозък....
Паниран карнабит с кашкавален сосПаниран карнабит с кашкавален сос
Към соса се добавя настърганият кашкавал и се оставя да ври около 10 минути на тих огън....
Паниран паламуд с царевично брашноПаниран паламуд с царевично брашно
Почистете рибата и я нарежете на парчета. Залейте я с лимоновия сок и я оставете настрана за около 30 минути. Оваляйте парчетата в предварително...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: