Edin.bg»Избрани Колекции»Леща с ориз по гръцки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Праз по гръцкиПолзва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Пържен патладжан по гръцкиВсички обичаме тиквички по гръцки. А какво ще кажете за този пържен патладжан по гръцки?
Измиваме патладжаните, нарязваме ги на филийки....
4
Змиорка плакия по гръцки
Нарязвате лука на филийки и го запържвате в зехтина. Когато лукът се зачерви, прибавяте брашното, запържвате го до златисто и разреждате с доматения...
Стар фасул по гръцки
Поръсва се със ситно нарязаните магданоз и джоджен и се сервира по желание топъл или студен....
Чорба от фасул по гръцки
Тази Чорба от фасул по гръцки е предложение не само от гръцката кухня, но и една типична балканска рецепта....
Постна яхния от бамя по гръцки
Бамята се сварява до полуомекване в подсолена вода. Към не я се поставят доматите, обелени и нарязани на парчета, гъбите, нарязана парчета, зехтинът...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: