Edin.bg»Избрани Колекции»Лазаня с Палачинки и Кайма


Изпечете лазанята до готовност - около 40 минути или до получаване на апетитен загар.
Перфектната лазаня с гъби и кайма е готова....

Задушете в маслото нарязания на кубчета лук, докато стане прозрачен, добавете каймата и пържете няколко минути....

Омесете каймата с нарязания лук, жълтъка, горчицата, солта и черния пипер, оформете руладини и ги увийте в тънки парчета бекон....

Запържете в тефлонов тиган каймата, добавете доматеното пюре, смления чесън, нарязания магданоз, черния пипер и солта и оставете на огъня още 5 мин...

Прибавя се млечният каймак, разбърква се и се поставя в прясното масло и отново се разбърква....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: