Edin.bg»Избрани Колекции»Домашно Консервиране на Месо

Телешкото месо почистваме от жилите и костите, ако има такива.
Натъркваме го хубаво със смесените сол, селитра и захар....

Домашно консервирано пилешко в буркани се съхранява на хладно и тъмно място....

Маринатите са ключов елемент при приготвянето на вкусно и ароматно пилешко месо....

Нарязваме на тънки пържоли телешкото контра филе и всяка пържолка овкусяваме със сол и черен пипер....

Върху всяка от тях ще слага по малко от ситно нарязана пилешка шунка, разбъркана с нарязания на кубчета свински език и желето....

Налейте половин чаша топла вода, подсолена, и задушавайте на тих огън, докато месото остане само на мазнина....

Поднасяме телешкото месо, нарязано на тънки филийки с гарнитура по избор....

Това ястие се приготвя само с крехко телешко месо, което се нарязва на малки парчета....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: