Edin.bg»Избрани Колекции»Домашен Пастет от Дроб

Полученият пастет се съхранява в хладилник.
Традиционният телешки пастет се поднася студен....

1

Подбираме дроб от младо животно и го почистваме много добре от жилите....

Суровият телешки дроб се нарязва на парчета и се пържи до готовност в маслото....

Почистете дроба от жилки, нарежете го на по-едри парчета и го сварете до готовност в прясното мляко....

Доовкусете яйчения пастет по желание с още подправки и го поднесете заедно с препечени филийки, брускети или сухари....

Поднесете готовия пастет с брускети или препечени филийки.
Лесният пилешки пастет е много вкусен....

Така приготвения пастет с аншоа се прибира в хладилник и се използва за овкусяване на сандвичи, канапета и други....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: