Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко с Карамелизирани Лукчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко с Карамелизирани Лукчета

Агнешко с Карамелизирани Лукчета

Прегледай всички 24 авторски предложения относно агнешко с карамелизирани лукчета в Edin.bg.
Задушено агнешко бутче с лукчета и морковиЗадушено агнешко бутче с лукчета и морковиПоднасяме агнешкия бут със свежа зелена салата или друга гарнитура по избор....
Постен гювеч с цели лукчетаПостен гювеч с цели лукчета
Когато лукчетата омекнат, прибавяме ориза и доматите, нарязани на кубчета. Връщаме обратно във фурната и печем до готовност на ориза....
Карамелизирани зеленчуци на фурнаКарамелизирани зеленчуци на фурна
Карамелизираните зеленчуци на фурна може да поднесете с бяло вино....
Ретро сладкиш с карамелизирани прасковиРетро сладкиш с карамелизирани праскови
Ретро сладкишът с карамелизирани праскови се сиропира със сока от компота и се поднася....
Агнешко капамаАгнешко капама
Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване....
Агнешко пилафАгнешко пилаф
Агнешкото се нарязва на малки парчета, които се пържат до зачервяване в маслото....
Агнешко гулашАгнешко гулаш
Много лесен вариант на класическия гулаш, но с агнешко месо....
Пържено агнешкоПържено агнешко
Подберете крехко агнешко месо и го нарежете на малки късчета или ивици....
Агнешко бутче задушеноАгнешко бутче задушено
Поднасяте агнешкото бутче с гарнитура от карофено пюре и/или грах с масло....
Лесно агнешко фрикасеЛесно агнешко фрикасе
Загрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...
Агнешко задушено капамаАгнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките....
Печено агнешко с оризПечено агнешко с ориз
Печеното агнешко поднасяме със зелена салата....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: