Edin.bg»Избрани Колекции»Карамелизиран Сладкиш с Праскови
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Карамелизиран Сладкиш с Праскови

Карамелизиран Сладкиш с Праскови

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно карамелизиран сладкиш с праскови в Edin.bg.
Конфитюр от праскови с индришеКонфитюр от праскови с индришеКонфитюрът от праскови с индрише е готов....
Индийски десерт с праскови и сливиИндийски десерт с праскови и сливи
Прасковите и сливите се измиват добре, костилките им се изваждат, плодовете се разрязват на четири....
Сладко от праскови за диабетициСладко от праскови за диабетици
Съхраняваме сладкото от праскови за диабетици на тъмно и хладно място....
Ретро сладкиш с карамелизирани прасковиРетро сладкиш с карамелизирани праскови
Ретро сладкишът с карамелизирани праскови се сиропира със сока от компота и се поднася....
Перфектният карамелизиран лук за гарнитураПерфектният карамелизиран лук за гарнитура
Перфектният карамелизиран лук за гарнитура е готов....
Желе от прасковиЖеле от праскови
Желето от праскови е готово....
Желиран крем с прасковиЖелиран крем с праскови
Желираният крем с праскови е готов....
Желиран десерт с прасковиЖелиран десерт с праскови
Преди сервиране декорираме с късчета праскова и свежи ментови листенца. Този желиран десерт с праскови е свеж, вкусен и много ароматен....
Детско боле от прасковиДетско боле от праскови
Наръсете прасковите със захарта, залейте ги с гроздовия сок и оставете напитката да престои 2-3 часа....
Цветна салата Капрезе с прасковиЦветна салата Капрезе с праскови
Цветната салата Капрезе с праскови е истинска наслада за сетивата....
Пирожки с мармалад от прасковиПирожки с мармалад от праскови
В единия ъгъл на всеки правоъгълник сложете по 1 лъжичка мармалад от праскови, който предварително сте ароматизирали с ванилията....
Крем с компот от прасковиКрем с компот от праскови
Размийте брашното с малко от прясното мляко и един по един добавете жълтъците на яйцата, като бъркате непрекъснато. Отцедете сока от компота и го...

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: