Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкав Домашен Хляб

Пухкав Домашен Хляб

Разгледай всички 99 подбрани съвети за пухкав домашен хляб в Edin.bg.
Вкусен селски бахурВкусен селски бахурОвксуете с посочените подправки на вкус. Измийте добре свинските черва....
Вкусен пържен толстолобВкусен пържен толстолоб
Овкусете със сол и черен пипер котлетите от толстолоб. Оставете да престоят така, за да поемат ароматите. В дълбок тиган загрейте достатъчно количество...
Вкусен морковен кексВкусен морковен кекс
Разбийте яйцата заедно със захарта до побеляване на сместа. Прибавете содата и разбъркайте. Постепенно налейте олиото, като отново не спирате да...
Вкусен Селски КачамакВкусен Селски Качамак
Полейте с мазнина на вкус, а червения пипер го запържете в малко олио и полейте навсякъде. Вкусният Селски Качамак е готов....
Вкусен сладък саламВкусен сладък салам
Натрошете на едро бисквитите. Смелете орехите. Разтопете на водна баня маслото и шоколада - трябва да се получи хомогенна смес. Добавете алкохола...
Вкусен огретен без картофиВкусен огретен без картофи
Обелете и нарежете тиквичките на дребно. Разбийте яйцата, добавете натрошеното сирене, нарязаните копър и магданоз. Овкусете с универсалната подправка...
Вкусен ориз със зеленчуциВкусен ориз със зеленчуци
Измийте и наситнете чушката, моркова и лука. Сипете ги директно в тавата за печене. налейте малко олио и задушете зеленчуците до омекване. Добавете...
Вкусен костур на тиганВкусен костур на тиган
Почисте рибното филе, като махнете кожата и всякакви костици. Нарежете го на едри парчета. В тиган загрейте малко зехтин със сол и запечатайте...
Вкусен хек на тиганВкусен хек на тиган
Извадете замразената риба и я нарежете на парчета. Прехвърлете ги в купа и поръсете със зехтина, ригана, солта и червения пипер. Оставете хека...
Вкусен пататник на фурнаВкусен пататник на фурна
Сервираме нашия вкусен пататник на фурна топъл....
Вкусен кекс с морковиВкусен кекс с моркови
1. Разбийте яйцата със захарта до побеляване, на водна баня при 37-40 градуса температура. 2. Добавете фино настърганите моркови и лимонова кора...
Гъска с вкусен сосГъска с вкусен сос
Почистената гъска се нарязва на парчета и се пържи в 4-5 лъжици мазнина до зачервяване. Месото се изважда и прибира на топло, а в съда се добавя останалата...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
52
43
32
22
10
Дай твоята оценка: