Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнено пиле със зеленчуциОбезкостете гръдния кош и махнете бутчетата на суровото пиле, намажете го със сол, червен пипер, чубрица, стрития чесън и лимонов сок и го оставете...
Задушено пиле със зеленчуци
Запържете в олиото нарязаното на по-едри парчета пиле, наситнения лук и червения пипер и изсипете сместа в глинен съд.
Отгоре наредете едро нарязаните...
Задушено пиле по мъжки
Сварете пилето, посолете го, обезкостете го, нарежете го на ситно и го задушете в маслото.
Като го свалите от огъня, прибавете ситно нарязаните...
Пиле, задушено със зеленчуци
Сварете пилето, обезкостете го и го нарежете на порции.
В олиото запържете нарязаните на колелца моркови и лука, нарязан на филийки.
Сипете...
Пълнено пиле в гювеч
Измийте и почистете цялото пиле. Махнете кожата.
В голяма купа сипете зехтина, солта, червения пипер, пипера меланж и чесъна. Натрийте пилето отвътре...
Пиле с грах яхния
Първо сварете в тенджера пилешките бутчета. Охладете, махнете кожата им и ги накъсайте на едри парчета.
Прецедете бульона от варенето на месото...
Пиле Яхния с Грах
Измийте пилето и го нарежете на порции, след което го сварете в леко подсолена вода.
Обирайте пяната по време на варенето. Отцедете свареното...
Сочно пиле с ориз
Разфасовайте цялото пиле на части, отделяйки бутчетата, бялото месце и крилцата. Оставете гръбната цял.
Хубаво измийте частите и ги сложете в тенджера...
Печено пиле в гювеч
Измийте пилето и го подсушете. Вземете дървено шишче и надупчете цялото пиле.
Отлепете кожата откъм гърба в посока от шията до бутчетата и трътката...
Най-вкусното Пиле ФрикасеЗа приготвянето на това вкусно пиле фрикасе, първо трябва да сварите месото в подсолена вода. След това внимателно го обезкостете и го накъсайте на...
2
Най-вкусното пиле със зеле
Измийте пилешкото и го нарежете на едри парчета. Сварете ги в подсолена вода, като от време на време премахвате образувалата се пяна.
Извадете...
Фахитас с пиле и зеленчуци
В подходящ съд сипете продуктите за маринатата и овкусете пилешките гърди, оставете ги за нощта или деня в хладилник.
Запечете ги на грил тиган...
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 10
51
44
32
23
10
Дай твоята оценка: