Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овнешки бут със зеленчуци и хрянЦелият почистен овнешки бут се залива със студена вода, кипва се, отпенва се и се вари до полуомекване....
Майсторски печен заек
Махнете фолиото след това и оставете заека на около 200 °C за още 20 минути.
Насладете се на този майсторски печен заек.
Добър апетит!...
Мариновани пилешки пържоли от бут на скара
Изпечете маринованите пилешки пържоли от бут на скара. Поднесете с пресен лук и варени картофи, пюре или друго по избор....
Печен сафрид с домати
Печете рибата 35 мин. на силна фурна. Поливайте със соса от печенето.
Щом е готов, поръсете печения сафрид с домати с разтопено масло....
Печен заек по средиземноморски
Сипете чаша вода и покрийте тавата с фолио.
Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете заека за около час....
Печен дроб с кориандър
Намазнете и печете дроба на скара. Посолете.
Печеният дроб с кориандър е вкусно мезе за всяка вечер!...
Печен джолан за ценителиПокрийте добре тавата с алуминиево фолио. Печете в предварително загрята на 160 градуса фурна за около 90 минути....
1
Печен кашкавал във формички
Печен кашкавал във формички е интересен начин да поднесете едно класическо ястие....
Печен заек (ретро рецепта)
Печем заека в загрята на 180 градуса фурна за около 70 минути, след което прибавяме към соса от месото брашното, размито с малко вода, и печем поне...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: