Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Пържоли на Скара

Марината за Пържоли на Скара

Разгледай всички 36 подбрани съвети за марината за пържоли на скара в Edin.bg.
Риба марината по оряховскиРиба марината по оряховскиВзимаме прясна риба от Дунав, независимо каква, почистваме, нарязваме на парчета и посоляваме. Овалваме я в брашното и я изпържваме до златисто....
Сурова марината за дивечСурова марината за дивеч
Оставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате....
Печени чушлета с ароматна маринатаПечени чушлета с ароматна марината
Печените чушлета с ароматна марината са готови....
Марината за ребра на фурнаМарината за ребра на фурна
Нареждаме ребрата в тавичка и ги заливаме с марината. Медът придава на ребрат приятно леко сладък вкус....
Класическа сурова марината за дивечКласическа сурова марината за дивеч
Оставете ги да се охладят и след това залейте мръвките с получената марината за месо....
Паламуд в марината с виноПаламуд в марината с вино
Когато бурканът се напълни, се залива с марината, приготвена от 2 ч.ч. бульон от варенето, към който са прибавени 1 ч.ч. оцет и 1 ч.ч. олио, са кипнати...
Пилешки шишчета в суха маринатаПилешки шишчета в суха марината
Пилешките шишчета в суха марината са много вкусни....
Салата с карфиол и медена маринатаСалата с карфиол и медена марината
Салатата с карфиол и медена марината е чудна. Салатата с карфиол е изключително вкусна и полезна!...
Ребърца в цитрусова марината на фурнаРебърца в цитрусова марината на фурна
Ребърцата в цитрусова марината на фурна са много вкусни....
Марината за крехко и вкусно свинскоМарината за крехко и вкусно свинско
7
Разгледайте и другите ни маринати за свинско или тези страхотни маринати за пържоли....
Свински дроб с марината на тиганСвински дроб с марината на тиган
1
След това се овалва в брашно и се пържи в тиган със сгорещено олио. Свинският дроб с марината на тиган е чудесно мезе. Добър апетит!...
Подправки за марината за пилешко месоПодправки за марината за пилешко месо
Смесете хвойната, липата, бъза, розмарина и магданоза, завийте ги в марля и ги използвайте при приготвяне на рагута и печено пиле....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: