Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Пилешки Крилца

Марината за Пилешки Крилца

Разгледай всички 45 подбрани съвети за марината за пилешки крилца в Edin.bg.
Пилешки шишчета в суха маринатаПилешки шишчета в суха маринатаПоднесете пилешките шишчета с останалия сос барбекю. Пилешките шишчета в суха марината са много вкусни....
Ориз на фурна с крилца и зеленчуциОриз на фурна с крилца и зеленчуци
Подредете пилешките крилца в тава с олио и ги запечете. Добавете към тях нарязаните морков и лук. След малко добавете и ориза....
Бутчета и крилца с броколи на фурнаБутчета и крилца с броколи на фурна
Сервирайте бутчетата и крилцата с броколи на фурна....
Ориз с крилца и зеленчуци на фурнаОриз с крилца и зеленчуци на фурна
Оризът с крилца и зеленчуци на фурна е много вкусен. Добър апетит!...
Супа с фенер и крилца от петелСупа с фенер и крилца от петел
Супата с фенер и крилца от петел е много вкусна....
Чернокоп в маринатаЧернокоп в марината
Чернокопът в марината ще бъде готов след три дни....
Паламуд в маринатаПаламуд в марината
Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Сафриди в маринатаСафриди в марината
Количества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Печени медени крилцаПечени медени крилца
Почистете и измийте пилешките крилца. Пригответе марината от меда, бирата, горчицата, солта и червения пипер....
Страхотни панирани крилцаСтрахотни панирани крилца
Изпържете крилцата до готовност и апетитен загар. Поднесете биреното мезе топло. Страхотните панирани крилца са готови....
Риба марината по оряховскиРиба марината по оряховски
Взимаме прясна риба от Дунав, независимо каква, почистваме, нарязваме на парчета и посоляваме. Овалваме я в брашното и я изпържваме до златисто....
Сурова марината за дивечСурова марината за дивеч
Оставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: