Начин на приготвяне
Бланширайте броколите за пет минути в гореща вода. Сварете пилешкото месо в солена вода, прецедете и отделете 1 ч.ч. бульон.
Наредете в тава месото, овкусете с червен, черен пипер и сол. Поръсете галета. Между месото наредете и броколите.
Направете бешамеловия сос. Разтопете масло в тиган, сипете малко брашно, разбъркайте и запържете за малко. Бавно сипете прясното мляко, после и бульона. Посолете, добавете черен пипер и бъркайте до сгъстяване. Разредете с бульон.
Настържете кашкавала. Половината смесете със соса. Сипете с лъжица върху пилето с броколи. Поръсете с другия кашкавал.
Печете запеканката с броколи за 25 минути на 180 градуса.
Сервирайте бутчетата и крилцата с броколи на фурна.