Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Супа Топчета

Как се Готви Супа Топчета

Разгледай всички 36 подбрани съвети относно как се готви супа топчета в Edin.bg.
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаШоколадов сладкиш, който се топи в устатаСтава чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....
Пържени сиропирани топчетаПържени сиропирани топчета
Източник на тези вкусни пържени сиропирани топчета: Anelia Lia...
Сладки протеинови топчета РафаелоСладки протеинови топчета Рафаело
Нашите сладки протеинови топчета Рафаело са готови за консумация....
Магданозена супаМагданозена супа
Зеленчуковата супа ври 20 мин на тих огън. След като се свали от котлона се пасира.Накрая се прибавя сметаната и се разбърква добре....
Райска супаРайска супа
Разбийте добре белтъците, прибавете жълтъците, настъргания кашкавал и галета и размесете. Гребвайте с чаена лъжичка от сместа и пускайте във врящия...
Супа карнабитСупа карнабит
Карнабит е старото наименование на карфиола, от който може да се направи страхотна супа....
Сиренена супаСиренена супа
Оставете супата да се вари на тих огън около 15 минути. Натрошете сиренето, смесете го с яйцата и киселото мляко и разбъркайте добре....
Сиромашка супаСиромашка супа
По желание поръсваме сиромашката супа с магданоз. Лесна супичка за любителите на кремсупи....
Ренде супаРенде супа
Полученият сос се изсипва в супата, варят се продуктите още 10 минути, след което готовата супа се поръсва със ситно нарязан магданоз и се сваля от...
Вкусна пилешка супаВкусна пилешка супа
Преди да свалите от котлона пилешката супа, поръсете с нарязан магданоз. Щом супата се охлади леко я застройте....
Италианска гъбена супаИталианска гъбена супа
Сипва се и бульонът, а по желание може гъбената супа да се разрежда с още мляко или водичка....
Вкусна гъбена супаВкусна гъбена супа
Вкусна гъбена супа за обяд или вечеря. Обелете гъбите и ги нарежете на филийки. В тенджера разтопете кравето масло....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: