

Гювечетата с кайма и гъби са много вкусни.
Вижте също как да си направите гювечета с пилешко или любимите гнезда с кайма....

Чукнете едно яйце и овкусете с черен пипер и сол - с тази смес залейте вкусните гювечета....

Накрая чукнете яйцето и допечете, като махнете капака.
Гювечетата с колбас и сирене са много вкусни....

Ястието се разпределя в намаслени гювечета, които се пекат около 15 минути във фурна на 200 градуса....

Малко преди да ги извадите натрошете вътре сиренето, поръсете ги с кашкавал и им чукнете по едно яйце....

Размийте брашното с водата и сипете в гювечетата. Сложете капачетата и пъхнете гювечетата в студена фурна....

Поръсваме всички гювечета с подправките и пъхваме във фурната....

Във всяко гювече слагаме и по 1 яйце, като може да го разбием или да го оставим така....

Но ако хапвате животински продукти, може да чукнете и по 1 яйце във всяко гювече....

Поставяме ги във фурната и ги печем на 200 градуса.
Щом ястието остане на мазнина, се слага по 1 яйце във всяко гювече....

Турското мляко с ориз в гювечета се сервира студено и поръсено с канела....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: