Edin.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювечета»Гювечета с колбас и сирене

Гювечета с колбас и сирене

Гювечета с колбас и сирене1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"Няма нещо, което да не обичаме в тези гювечета"

Необходими продукти

  • чушки - 1 печена
  • кренвирш - 1 брой
  • сирене - 100 грама
  • магданоз - 1/2 ч.л.
  • доматено пюре - 2 с.л.
  • кашкавал - 50 грама
  • масло - 5 грама
  • яйца - 1 брой
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посочените продукти са за едно гювече. Ако искате да приготвите повече, просто увеличете количествата.

Намазнете гювечето. На дъното сложете нарязания колбас, прибавете натрошеното сирене и печената чушка.

Сипете отгоре доматеното пюре и поръсете с нарязан магданоз.

Печето гювечето около половин час на 180 градуса. Извадете и поръсете с кашкавал и върнете във фурната, за да се запече. Накрая чукнете яйцето и допечете, като махнете капака.

Гювечетата с колбас и сирене са много вкусни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: