Edin.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювечета»Гювечета с хамбургски салам и кренвирш

Гювечета с хамбургски салам и кренвирш

Гювечета с хамбургски салам и кренвирш
Снимка: Веселина Константинова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Разчистете хладилника с тази вкусна и бърза рецепта."

Необходими продукти

  • яйца - 2 бр.
  • хамбургски салам - 2 колелца
  • шунка - 2 бр. слайс
  • кисели краставички - 2 бр.
  • сирене - 200 г
  • лютеница - 4 с.л.
  • кренвирши - 1 бр.
  • вода - 4 с.л.
  • олио - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мажем гювечетата с олио и слагаме по 1 с.л. любима лютеничка.

Добавяме още парче салам, колелца краставичка, парче сирене, малко шунка и от кренвирша.

Завършваме с лютеница и похлупваме съдчетата. Поставяме ги във фурната и ги печем на 200 градуса.

Щом ястието остане на мазнина, се слага по 1 яйце във всяко гювече.

Допичаме гювечетата без капачета.

Гювечета с хамбургски салам и кренвирш сервираме с топъл хлебец.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: