Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко месо с ориз и кашкавалНарязваме телешкото месо на еднакви парчета и запържваме в свинска мас до зачервяване. Прибавяме ситно нарязания лук и запържваме за кратко....
Бакла Яхния
Щом вкусната яхния заври, намалете градусите на котлона и варете още 15 мин.
Преди да махнете бакла яхнията от котлона, поръсете с джоджен....
Телешки кюфтета яхния
Яхнията се застройва с двете яйца, разбити с лимоновия сок или с 3-4 лъжици кисело мляко. Поднася се топла....
Пресен грах яхния
Почиствате младия грах и го слагате да се вари заедно със ситно нарязания пресен лук.
Когато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто...
Говежда попска яхния
За попска яхния се взима по-тлъсто говеждо - от гърдите или от опашката. Нарязва се на малки парчета и се пържи до зачервяване....
Рейтинг
3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: