Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яйчена Каша

Яйчена Каша

Открий всички 45 подбрани съвети относно яйчена каша в Edin.bg.
Любимата пилешка кашаЛюбимата пилешка кашаПочистете пилешките бутчета, нарежете обелените моркови на четвъртинки и ги сложете в дълбока тенджера с подсолена вода да се варят. Щом станат...
Постна Спаначена КашаПостна Спаначена Каша
Измийте спанака и зеления лук и ги нарежете на ситно. Сложете ги в дълбок тиган с малко мазнина. Налейте малко вода и ги задушете. Поръсете...
Зелена гъбена кашаЗелена гъбена каша
Тази гъбена каша е готова за нула време и е добра идея, когато нямате време за готвене. Измийте и нарежете гъбите. Запържете ги за 2-3 минутки...
Празнични рулца с шунка и яйчена салатаПразнични рулца с шунка и яйчена салата
Празничните рулца с шунка и яйчена салата са готови....
Яйчена салата с кисели краставички и горчицаЯйчена салата с кисели краставички и горчица
Яйчената салата с кисели краставички и горчица е много вкусна. Добър апетит!...
Сладка каша с кускусСладка каша с кускус
Слагаме млякото на котлона и щом заври, намаляваме температурата. Добавяме кускуса и готвим на бавен огън. Кускусът се готви около 15-20 мин.,...
Икономична каша с пилешкоИкономична каша с пилешко
Залейте с вода (около 1300 мл) пилешкото месо, посолете и го сварете. Отцедете и накъсайте. Загрейте маслото и запържете маслото. Поръсете...
Старовремска каша от коприваСтаровремска каша от коприва
3
Почистете копривата добре. Сложете голяма тенджера с 1 л леко подсолена вода на котлона да заври. Добавете в нея копривата и я варете около...
Пилешката каша на бабаПилешката каша на баба
Сварете месото и го оставете да изстине. Нарежете го на малки късчета. Запържете брашното в дълбок тиган с 50 мл олио. Затоплете прясното...
Сиренява каша с яйцаСиренява каша с яйца
Сипете брашното в малка тенджера със сгорещена мазнина при непрекъснато бъркане. Сипете бавно водата и продължете да бъркате. Добавете и червения...
Празена каша със сиренеПразена каша със сирене
Почистете праза и го нарежете на тънки резени. Разтопете маслото и запържете праза докато видите, че започне да се зачервява. Прибавете брашното...
Гъста каша от коприваГъста каша от коприва
В тенджера с вряла вода попарете копривата за около две минути. След като е готова, махнете стъблата и нарежете на дребно връхчетата. Запържете...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
56
40
32
21
10
Дай твоята оценка: