Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турска царевична каша МухламаРазтопете маслото в тиган и добавете царевичното брашно. Бъркайте около 5 минути.
Свалете от огъня и започнете да сипвате постепенно врялата вода...
Брашнена каша със сирене
На слаб котлон запечете брашното, но бъдете много внимателни, защото бързо загаря. Може да използвате тенджера с незалепващо покритие.
След като...
Пилешка каша от бутчета
Сварете пилето във вода със сол и кубчето бульон. Щом месото е напълно готово, извадете от бульона и охладете, след което го обезкостете и накъсайте...
Копривена каша с ориз
Почистете и измийте копривата, посолете я и я сложете в тенджера на котлона.
Прибавете ситно нарязания лук, магданоз и джоджен, измития ориз, олиото...
Агнешко каша със запръжка
Нарязваме агнешкото месо на средно големи парчета, заливаме го със студена вода - поне 5-6 ч.ч. и варим до готовност.
В отделен съд загряваме...
Каша със сирене за бебе
Сипваме водата в тенджерка и щом се загрее, прибавяме краве масло.
На фина струя добавяме брашното, като разбъркваме, за да не се получават бучици...
Млечна каша с пачи крак
Нарежете лука на ситно и задушете в масло. Когато омекне, добавете гъбите, нарязани. След задушаване добавете 1 с.л. брашно.
Разбъркайте и сипете...
Бабината гъбена каша с челядинки
Почистете пресните гъби челядинки и махнете дръжките им.
Измийте ги и ги сварете в 600 мл вода заедно с дафиновия лист, зърната пипер и сол на...
Овесена каша с бадемово мляко
Натрошете бадемите на едри парченца.
Обелете две от ябълките и ги настържете на едро ренде.
Поръсете ги с куркума, кардамон, индийско орехче...
Каша с булгур и сирене
Измийте добре булгура и го залейте със студена вода. Посолете и сложете да се вари на силен огън.
Намалете котлона, щом водата заври, и варете...
Постна празена каша с броколи
Нарежете праза и накъсайте броколите на розички.
В голям тиган на котлона сложете олиото, черния пипер, кърито и солта. Добавете нарязания праз...
Бяла каша с пилешко месо
Сварете нарязаните на хапки пилешки гърди в подсолена вода.
Запържете брашното в олиото, като бъркате непрекъснато.
Разредете с бульона от свареното...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
56
40
32
21
10
Дай твоята оценка: