Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бухнал Вит ТутманикИзвадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Царевичен тутманик без месене
Поръсете семена върху вашия тутманик.
Печете бъркания тутманик на 180 градуса за 25 мин. Нарежете на парчета....
Лесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Домашен разсолник
Изпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук.
Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен борш
Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Домашен телешки бургер
Омесете каймата с наситнените чесън и лук. Овкусете я с черен пипер, сол, горчица, чили сос и соса Уорчестър.
Оформете от нея три кюфтета с плоска...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: