Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Царевичен тутманик без месене
Поръсете семена върху вашия тутманик.
Печете бъркания тутманик на 180 градуса за 25 мин. Нарежете на парчета....
Домашен разсолник
Изпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук.
Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Домашен борш
Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Домашен лимонов кремРазбиваме жълтъците на яйцата със захарта до сгъстяване, след което прибавяме сока на лимона и настърганата му кора.
Към сместа слагаме и желатина...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: