Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Боб със свински бузи
Първите тридесет минути се готви на 220 градуса, след което температурата се намалява на 170 и готвенето продължава още два часа....
Постен боб със запръжка
Варим боб чорбата на слаб огън, докато всички продукти омекнат добре.
Към края посоляваме постния боб и прибавяме запръжката....
Зрял боб с туршия
В порциите сложете от готовия боб, запръжката, разпределете върху нея нарязаните зеленчуци от туршията и поръсете с наситнения магданоз....
Зрял боб с майонеза
Намачкайте боба, смесете го с майонезата и солта.
Прехвърлете сместа в салатиерата и гарнирайте с нарязаните маслини, краставички, морков и ситно...
Омлет от зрял боб
Отцеждаме и пасираме зрелия боб. Към полученото пюре прибавяме маслото, галетата, разбитите яйца и магданоза....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: