Edin.bg»Избрани Колекции»Тънкости при Печене на Скара


1

Освен това, някои хартии не са подходящи за печене на скара или за директен контакт с огън....

И днес ще разгледаме основните тънкости, които експертите по судоку използват....

Терияки маринатата е особено подходяща за грил или печене на тиган....

За да увеличите максимално ползите от месото, най-добре е да го сварите, печете или варите в пароварка или на фурна....

Свинско контрафиле и зеленчуци на скара
Свинското месо е доста по-калорично от пилешкото, но това не важи за контра филето и бон филето....

Нанизване и печене
Грилът е основният инструмент за приготвяне на автентични сувлаки....

Дали месото е готово
За да проверим дали телешкото месо е готово, можем да използваме термометър за месо или да натиснем месото с пръст....

Сушено месо е всяко месо, което е запазено чрез отстраняване на влагата....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
52
41
34
20
10
Дай твоята оценка: