edin.bg»Статии»За Дома
За Дома

За Дома

Какво ново бихте могли да направите за дома си? Ще ви дадем идеи за освежаване, ремонт, полезни трикове и хитринки. Всичко, което си представяте за вашия дом и което ще ви помогне да го превърнете в своята мечтана крепост.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберем абсорбатор за кухняКак да изберем абсорбатор за кухня
16 Ноем.
Сред най-важните кухненски помощници в дома е абсорбаторът. Как да изберем абсорбатор за кухня? Кой е добрият абсорбатор? Видове абсорбатори за кухнята
Как да дезинфекцираме дома сиКак да дезинфекцираме дома си
16 Ноем.
Подготовка за дезинфекция на дома. Измийте, изперете и дезинфекцирайте дома си. Правила за лична хигиена за цялото семейство. Как да дезинфекцираме дома си?
Поддръжка и почистване на иноксови повърхностиПоддръжка и почистване на иноксови повърхности
28 Окт.
В наши дни все повече домакинства залагат на иноксовите покрития, защото те придават блясък и стил на кухнята. Поддръжка и почистване на иноксови повърхности:
Интелигентен текстил: пердета или дрехи със сензорен екранИнтелигентен текстил: пердета или дрехи със сензорен екран
27 Окт.
Все по-често изследователи по света проучват електронния текстил като следващата стъпка в преносимата технология отвъд смартфоните и смарт часовниците.
Как се прави шпакловкаКак се прави шпакловка
13 Окт.
При нанасяне на шпакловка трябва да се спазват следните правила. При приготвянето на разтвор за шпакловане трябва да се спазват следните правила. Как се прави шпакловка
Защо се пукат плочките в банята?Защо се пукат плочките в банята?
08 Окт.
Плочките в банята са класическо покритие. Но понякога просто се пропукват. И не винаги причината е лошо качество. Може да има няколко причини за пукането на плочките в банята:
Как се прави дренаж на къщаКак се прави дренаж на къща
07 Септ.
За да се отговори на въпроса как се прави дренаж на къщата при нейното строителство, трябва да се обясни какво е дренажът и за какво служи. Вижте повече:
Средства срещу молциСредства срещу молци
21 Юли
Когато се спомене за молец, всеки се сеща за нафталин. Със специфичната си остра миризма, този препарат успешно прогонва възрастните пеперуди. Методите за борба с молците, прояждаща естествените тъкани
Вълшебни съвети за подреден и уютен дом от Мари КондоВълшебни съвети за подреден и уютен дом от Мари Кондо
26 Ноем.
Мари Кондо от Япония и е известен по цял свят консултант по подреждането. Нека се потопим в детайлите и съветите за дома от Мари Кондо.
Що е хюга и как да сме щастливи като скандинавците?Що е хюга и как да сме щастливи като скандинавците?
16 Окт.
Всички се стремят да бъдат щастливи, но не всеки го постига, защото щастието е изкуство да се живее в хармония, мир и уют. Скандинавците са успели колективно да овладеят това изкуство и са му дали име - хюга.
Съвети как да плащате по-малко за електричество, вода и газСъвети как да плащате по-малко за електричество, вода и газ
21 Септ.
Нарастващите цени на електричеството, водата и газта изправят редица домакинства пред невъзможността да заплатят месечните си сметки. Но как да намалим и ограничим сметките ни? Вижте тук!
Идеи за обзавеждане на мъжко жилищеИдеи за обзавеждане на мъжко жилище
07 Юни
Апартаментът за мъжа или по-просто казано ергенският апартамент, е бяло поле, благоприятно за изява и експерименти на всеки дизайнер. Идеи за обзавеждане на мъжко жилище.