edin.bg»Статии»За Дома
За Дома

За Дома

Какво ново бихте могли да направите за дома си? Ще ви дадем идеи за освежаване, ремонт, полезни трикове и хитринки. Всичко, което си представяте за вашия дом и което ще ви помогне да го превърнете в своята мечтана крепост.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Що е хюга и как да сме щастливи като скандинавците?Що е хюга и как да сме щастливи като скандинавците?Всички се стремят да бъдат щастливи, но не всеки го постига, защото щастието е изкуство да се живее в хармония, мир и уют. Скандинавците са успели колективно да овладеят това изкуство и са му дали име - хюга.
Съвети как да плащате по-малко за електричество, вода и газСъвети как да плащате по-малко за електричество, вода и газ
21 Септ.
Admin
Нарастващите цени на електричеството, водата и газта изправят редица домакинства пред невъзможността да заплатят месечните си сметки. Но как да намалим и ограничим сметките ни? Вижте тук!
Идеи за обзавеждане на мъжко жилищеИдеи за обзавеждане на мъжко жилищеАпартаментът за мъжа или по-просто казано ергенският апартамент, е бяло поле, благоприятно за изява и експерименти на всеки дизайнер. Идеи за обзавеждане на мъжко жилище.
Полезни приложения на водкатаПолезни приложения на водкатаЗа произхода на водката, която е любима спиртна напитка за мнозина, се водят доста спорове и то основно между поляци и руснаци. Кои са полезните приложения на водката. За какво да използваме водка?
Съдомиялна - предимства и недостатъциСъдомиялна - предимства и недостатъциПредстои ви ремонт в кухнята, но имате колебания дали си заслужава да си закупите съдомиялна. Съдомиялна - предимства и недостатъци. Какви са плюсовете и минусите на съдомиялната?
Как да поддържаме къщата чиста с минимални усилияКак да поддържаме къщата чиста с минимални усилияВсички искаме чист и подреден дом, който да ни носи уют, но за тази цел се изискват ежедневни грижи, чрез които да поддържаме добрия му спретнат вид. Как да поддържаме къщата чиста с минимални усилия.
Как се състаряват дървени мебелиКак се състаряват дървени мебелиСтаринните мебели са истински произведения на изкуството. Една от възможностите да имате такава мебел, е да състарите дървото дървото ръчно. Начините за състаряване на дървени мебели са няколко и са постижими
Как да предпазим дома от комаритеКак да предпазим дома от комаритеКак да предпазим дома от комарите? Комарите у дома са голяма напаст. Ето няколко начина да предпазите дома си от комари. Защитете себе си и близките си от комари.
Как да почистим ютияКак да почистим ютияДори ако много внимателно използвате ютията, то с времето пак се образуват характерните петна, които е важно да почиствате. Те, от своя страна, пречат да използвате ютия за гладене пълноценно. Как да почистим ютия?
Дезинфекция с белина - какво трябва да знаемДезинфекция с белина - какво трябва да знаемДезинфекцията с белина може да ви помогне много при почистването на дома, но е важно да знаете някои правила, за да е максимално ефективна тя, както и да не навредите на здравето си.
10 неща в дома ви, които ви разболяват10 неща в дома ви, които ви разболяватЗабелязвали ли сте някога, че по някаква неясна причина сте започнали да се разболявате твърде често или дълго време? Със сигурност всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с такъв проблем.
Защо да отглеждаме папрат у дома?Защо да отглеждаме папрат у дома?Светът на папратите е разнообразен, известни са около 300 рода и повече от 10 000 вида от тези растения. Защо е полезно да отглеждаме папрат? Какви грижи изисква отглеждането на папрат?