Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Царевичен тутманик без месене
Поръсете семена върху вашия тутманик.
Печете бъркания тутманик на 180 градуса за 25 мин. Нарежете на парчета....
Лесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Мързелив и пухкав тутманик без месене
Намажете обилно бъркания тутманик и остатъка излейте отгоре.
7....
Тесто за питки, кифли и тутманици
От готовото тесто може да оформите различни печива - тутманик, питки, сладки и др.
Тестото за питки, кифли и тутманици е готово....
Класическа Месеница
Готовия тутманик поръсете с малко вода и покрийте с кърпа, за да се задуши и стане още по-мекичък.
Класическата Месеница е готова....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
54
40
30
21
10
Дай твоята оценка: