Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързелив овчарски тутманикПечете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Лесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Царевичен тутманик без месене
Поръсете семена върху вашия тутманик.
Печете бъркания тутманик на 180 градуса за 25 мин. Нарежете на парчета....
Тутманик със сирене без месене
Печете вкусния тутманик до готовност.
Поднесете го с кисело мляко за закуска....
Мързелив и пухкав тутманик без месене
Намажете обилно бъркания тутманик и остатъка излейте отгоре.
7....
Родопски бухтички
Извадете родопските бухтички върху кухненска хартия и оставете леко да се охладят....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: