Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба със Зеленчуци във Фолио

Риба със Зеленчуци във Фолио

Разгледай всички 36 подбрани съвети относно риба със зеленчуци във фолио в Edin.bg.
Хрупкав толстолоб на фурнаХрупкав толстолоб на фурнаХрупкавият толстолоб на фурна е много вкусен!...
Хрупкав толстолоб на тиганХрупкав толстолоб на тиган
Поднесете хрупкавия толстолоб на тиган....
Маринован толстолоб на скараМаринован толстолоб на скара
Маринованият толстолоб на скара е много вкусен....
Печени гъби във фолиоПечени гъби във фолио
Подредете гъбите върху алуминиево фолио и ги завийте с още един лист фолио....
Пилешки пържоли под фолиоПилешки пържоли под фолио
Затворете с алуминиево фолио и печете пържолата в студена фурна на 250 градуса за 15-20 минути....
Ципура, печена във фолиоЦипура, печена във фолио
После махнете фолиото и допечете. Поднесете ципурата, печена във фолио с отвито фолио....
Сьомга на грил тиган със зеленчуциСьомга на грил тиган със зеленчуци
Добавете сьомгата, резените лук и поднесете с лимонов резен. Сьомгата на грил тиган със зеленчуци е готова....
Паниран толстолоб с яйце и нишестеПаниран толстолоб с яйце и нишесте
Поднесете панираната риба с гъбите в масло и резени лимон. Панираният толстолоб с яйце и нишесте е готов....
Печен толстолоб с домати и лукПечен толстолоб с домати и лук
Около късовете риба се слагат филийки лук, а около самия толстолоб се слагат кръгчета домати....
Рибена чорба с толстолоб и картофиРибена чорба с толстолоб и картофи
Когато течността заври, добавете нарязаните картофи, а 10-тина минути след тях - парчетата риба. Варете до готовност на толстолоба....
Толстолоб с орехи и сушени доматиТолстолоб с орехи и сушени домати
Покрийте тава за печене с алуминиево фолио. Намазнете го леко и разположете толстолоба. Поръсете рибата със сол....
Толстолоб с прясно мляко на фурнаТолстолоб с прясно мляко на фурна
Покрийте тава с фолио и приберете в хладилник за няколко часа. Извадете и залейте с млякото. Загрейте фурната на 200 градуса....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: