Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Локумки с Мас и Вино

Локумки с Мас и Вино

Разгледай всички 24 избрани предложения за локумки с мас и вино в Edin.bg.
Селски сладки с мас и мармаладСелски сладки с мас и мармаладЩом са готови, оваляйте в пудра захар и поднесете селските сладки с мас и мармалад....
Лесни соленки с мая и масЛесни соленки с мая и мас
Много лесни за приготвяне соленки и много вкусни, като тайната е в свинската мас, затова не я заменяйте с олио или масло....
Бабините сладки с мас и локумБабините сладки с мас и локум
Бабините сладки с мас и локум са много вкусни - чудесни за коледните празници....
Дълги банички с мас и сиренеДълги банички с мас и сирене
1
Дългите банички с мас и сирене са много вкусни....
Рогчетата на баба с мас и сиренеРогчетата на баба с мас и сирене
Рогчетата на баба с мас и сирене са много вкусни....
Рогчета с мас и брашно от лимецРогчета с мас и брашно от лимец
Печете рогчетата с мас и брашно от лимец за 15 мин. на 230 градуса....
Безалкохолно малиново виноБезалкохолно малиново вино
Смачкайте малините заедно със захарта, залейте ги с водата, сипете сместа в стъклен, порцеланов или емайлиран съд и я покрийте с памучна кърпа....
Сладки полумесеци с мас от тефтерите на бабаСладки полумесеци с мас от тефтерите на баба
Разтриваме маслото със захарта, прибавяме яйцето, жълтъка и брашното и заместваме средно твърдо тесто. Разточваме тестото на дебела кора и с формичка...
Селски банички с мас и сирене на сачСелски банички с мас и сирене на сач
Пригответе си сача и намазнете със свинска мас. Печете баничките с мас от всяка страна. След всяка мажете сача повторно с мас....
Задушена кокошка с виноЗадушена кокошка с вино
Нарязваме кокошката на порции и я запържваме от всички страни до зачервяване. Когато месото се запечата, прибавяме ситно нарязания лук и запържваме...
Сух фасул с виноСух фасул с вино
Сваряваме до готовност боба, след което го оставяме да се отцеди добре. В друг съд загряваме олиото и запържваме ситно нарязаните глави лук до...
Кисел сос с виноКисел сос с вино
Загряваме маслото и запържваме до златисто брашното. Разреждаме запръжката с бялото вино, добавяме бульона и варим соса на тих огън за около 15...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: