Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Картофи, запечени с лук и гъбиРедете по този начин, докато свършат подготвените продукти, като най-горния слой трябва да е от картофи....
Гювече по гювийски
Оставете гювечето да се запече само отгоре и украсете с листенца магданоз, преди да поднесете....
Гювече с карначе и яйце
Върнете във фурната, за да се запече яйцето.
Гювечето с карначе и яйце е много вкусно....
Агнешки гювеч с ориз
Поръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....
Мъжко гювече с праз и бекон
Овкусяваме с подправки гювечето си и печем на 200 градуса до златисто.
Мъжкото гювече с праз и бекон е готово за похапване....
Гювече с месо от джолан и зеленчуци
Преди сервираме овкусяваме чудното гювече с бял пипер.
Гювечето с месо от джолан и зеленчуци е превъзходно....
Зимен гювеч с овче месо
Прибавяме картофите, нарязани на едро, готвим още 10 минути и добавяме консервирания гювеч и ситно нарязания магзданоз....
Традиционен славянски гювеч с месо
Гответе славянския гювеч още 5 мин. и сложете в тава.
Сипете още 2 ч.ч. вода и печете около час вкусния гювеч....
Пилешки гювеч в крок-пот
Поръсете гювеча с пресен магданоз и сервирайте.
Пилешкият гювеч в крок-пот е много вкусен....
Постен гювеч с цели лукчета
По желание преди поднасяне на постния гювеч може да поръсите със свеж магданоз....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: