Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени овнешки котлетиНачукваме леко овнешките котлети и ги овкусяваме със сол и черен пипер.
Оставяме ги 30 минути да се овкусят, след което ги запържваме до зачервяване...
Говежди бъбреци задушени
Накиснете говеждите бъбреци за 1 час в студена вода с малко оцет, може и само в студена вода. След това ги отцедете добре и ги нарежете на тънки филийки...
Задушени говежди бъбреци
Почистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени.
В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки...
Сотирани картофки с чесън и магданоз
Загрейте маслото в тиган и запържете картофките до зачервяване.
Поръсете сотираните картофки с наситнените магданоз и чесън....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: