Фетучини с Пиле и сос Бешамел

Разгледай всички 24 подбрани съвети за фетучини с пиле и сос бешамел в Един.бг.
Бешамел сосБешамел сосЗагрейте маслото и запържете до бледожълто брашното, като бъркате непрекъснато. Когато брашното достигне до желания цвят, прибавете постепенно...
Класически сос БешамелКласически сос БешамелКласическият сос Бешамел е готов. Източник: Рецептурник за обществено хранене....
Макарони със сос БешамелМакарони със сос БешамелСваряваме макароните до готовност в подсолена вода, след което ги отцеждаме и заливаме с препърженото масло. Загряваме маслото и запържваме брашното...
Спанак със сос БешамелСпанак със сос БешамелЗалейте с останалия бешамел, поръсете с галета и масло по желание. Ястието се пече около 30 минути в предварително загрята фурна....
Тиквички със сос БешамелТиквички със сос БешамелМеждувременно приготвяме соса Бешамел. Загряваме маслото и запържваме до златисто брашното....
Целина със сос бешамелЦелина със сос бешамелСлед което добавете към получения Бешамелов сос и лимоновия сос, кашкавала, разбитите жълтъци, магданоза, копъра, черния пипер, смления чесън и солта...
Риба със сос БешамелРиба със сос БешамелПоднесете готовото ястие от печена риба със сос бешамел, подправен с черния пипер и ситно нарязания магданоз....
Пълнени картофи със сос БешамелПълнени картофи със сос БешамелПодбираме еднакви на големина картофи и внимателно ги издълбаваме с нож или остра лъжичка. В отделен съд загряваме олио и запържваме до омекване...
Патладжани, запечени със сос БешамелПатладжани, запечени със сос БешамелПодреждаме ги в подходяща тавичка и ги заливаме със сос Бешамел, който сме приготвили по следния начин....
Класически бешамелов сосКласически бешамелов сосСос Бешамел е подходящ, както за меса, така и за зеленчуци....
Баница с кайма и сос БешамелБаница с кайма и сос БешамелЗагрейте част от олиото и запържете гъбите, нарязани на филийки, след това и каймата до готовност. Свалете от котлона, приберете на топло и пристъпете...
Пиле със сос майонезаПиле със сос майонезаПодберете по-тлъсто пиле и го сварете до готовност. Извадете го да се отцеди и го нарежете на правилни порции, още по-добре ще бъде да го обезкостите...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: