Edin.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Суджук

Малките детайли и тънкостите в приготвянето правят голямата разлика между посредствена пица и такава, която може да съперничи на най-добрите италиански...

Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....

Изпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук.
Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...

Домашно сорбе
Домашният вариант на сорбе съдържа само естествени съставки: различни плодове, горски плодове, плодови сокове....

Сервирайте готовия домашен шоколадов пудинг по желание с разбита сметана и плодове.
Насладете се!...

Този домашен кашкавал може да издържи в хладилник около седмица.
Истинският домашен кашкавал е чуден, опитайте го!...

Извадете Хрупкавия Домашен Чипс върху кухненска хартия, посолете го и му се насладете в компанията на една студена биричка....

Пригответе млечния сос, като смесите киселото мляко с пресованата скилидка чесън и зехтина....

В тенджера сипете млякото, оставете да кипне и добавете маята и лимонената киселина. Сложете сол и оставете десет минути на котлона като периодично...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: