Макарони Пене

Прегледай всички 27 авторски предложения за макарони пене в Един.бг.
Макарони в микровълноваМакарони в микровълноваПрибавят се макароните, похлупва се и се държи още 3 мин. при 600 Вт, като всяка минута се разбърква добре....
Омлет с макарониОмлет с макарониРазбърквате ги с отцедените макарони и настъргания кашкавал. Овкусявате сместа със сол и други подправки по избор....
Макарони с пилешки филенцаМакарони с пилешки филенцаРазпределете макароните по чиниите, а върху тях сложете нарязаните топли пилешки филенца....
Макарони със сос БешамелМакарони със сос БешамелСваряваме макароните до готовност в подсолена вода, след което ги отцеждаме и заливаме с препърженото масло....
Лесна супа от макарониЛесна супа от макарониДобавяме натрошените макарони и ги оставяме да се варят около 30 минути на тих огън, след което прибавяме доматената салца....
Лесен пудинг с макарониЛесен пудинг с макарониСваряваме макароните в подсолена вода, изплакваме ги в студена и ги слагаме в предварително намазнена тавичка....
Макарони на фурна с ябълкаМакарони на фурна с ябълкаНамажете обилно тавичка с олиото, изсипете сварените в подсолена вода и отцедени макарони и ги покрийте с обелените, настъргани и поръсени с 2 с.л...
Мусака с картофи и макарониМусака с картофи и макарониВ отделни съдове сваряваме макароните и останалите картофи, обелени и нарязани на колелца....
Макарони на фурна по класическа рецептаМакарони на фурна по класическа рецептаМакароните на фурна по класическа рецепта са чудни....
Макарони на фурна със зеленчуков сосМакарони на фурна със зеленчуков сосОтделно в подсолена вода се сваряват макароните....
Макарони с прясно мляко на фурнаМакарони с прясно мляко на фурнаЗаливаме макароните и сиренето с разбитите яйца. Прибавяме прясното мляко и малко сол....
Макарони с кисело мляко на фурнаМакарони с кисело мляко на фурнаСваряваме макароните до готовност в подсолена вода, след което прецеждаме добре. Слагаме половината макарони в малка тавичка....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: